Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ελεύθερη "σχέση" a.k.a Open relationshit

0 σχόλια

Εναλλακτικός τίτλος : Eλέυθερη σχέση


        Η υπέρμετρη ανάγκη μας να βάζουμε ταμπελίτσες στα πάντα μας οδήγησε σ'ένα ακόμα είδος "σχέσων" που υπήρχε,υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει στον αιώνα των αιώνων amen. Σε μια σχέση ναι, μπορείς να είσαι όσο ελεύθερος θέλεις αρκεί να υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση από το έτερον ήμισυ, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να αποκαλούνται σχέσεις οι ερωτικές περιπέτειες τύπου "friends with benefits", "sex buddies" και τα "5 hundred night-stands". Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, τις ενδιάμεσες καταστάσεις σχέσων μόνο και μόνο για να απενοχοποιήσουμε το γεγονός ότι είμαστε απελπισμένοι και θα δεχόμασταν να κάνουμε σχέση ακόμα και με τον κρεωπόλη της γειτονιάς επειδή μας έπιασε το χέρι την ώρα που μας έδινε τα ρέστα, δε τις μπορώ.

       "Α, εγώ και η Αφροξυλάνθη έχουμε σχέση", μου λέει ο άλλος "ελεύθερη σχέση βέβαια, αλλά είμαστε πιο παντρεμένοι κι από τους παντρεμένους, απλά μπορούμε να 'βρισκόμαστε'(κάνουμε σεξ εννοεί αλλά δε το λέει γιατί είναι ταμπού o_O) και με άλλους. Ξέρεις μωρέ open relationship κι έτσι φάση" .
 Να σου πω εγώ τι έχεις Μήτσο μου να μην κουράζεσαι, open relationshit το λέμε στο χωριό μου ή αλλιώς "εγώ και η φίλη μου η Αφροξυλάνθη 'βρισκόμαστε' ενίοτε και ανάσκελα στο κρεβάτι". Βρε μανία να προσπαθεί ο κοσμάκης να ωραιοποιεί καταστάσεις που καταβάθος δεν τον ικανοποιούν! Αν δεν σου αρέσει αυτό που έχεις σήκω και φύγε, βρες κάποια που θα σου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, αλλά μη μου το παίζεις σχεσάκιας με τέτοιου είδους βλακείες. Αυτό που έχεις γλυκιέ μου δεν είναι σχέση έτσι όπως την ονειρεύεσαι εσύ, είναι απλά δικαιολογία για να ανήκεις στο γκρουπάκι.

       Eγώ ξέρω όταν θες να είσαι με κάποιον κρεμάς την ταμπελίτσα "ΣΧΕΣΗ" έξω από την πόρτα και τελείωσε. Αν πάλι θες απλά να περνάς καλά αφήνεις την πόρτα αταμπέλωτη και κάνεις ότι γουσταρίζεις, όποτε το γουσταρίζεις και κυρίως με όποιον γουσταρίζεις. Δεν λογοδοτείς σε κανέναν και για τίποτε. So simple!
    Δεν είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων δύσκολες...εμείς περιπλέκουμε πολύ τα πράγματα γιατί δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

p.s. : Ναι στην ελευθερία μέσα σε μια σχέση. Όχι στην ελεύθερη σχέση έτσι όπως προσπαθούν να μας την πλασάρουν.


 
Copyright © Res Nullius
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur