Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τα ζευγάρια "κλώνοι" a.k.a "Το αυγό και το μπέϊκον"

1 σχόλια


Πολύ τα χαίρομαι τα αγαπημένα ζευγαράκια που περπατάν χέρι-χέρι στο δρόμο και μιλάνε και γελάνε και πειράζονται και φιλιούνται συνέχεια (Ναι και καλά με πιστέψατε τώρα!).
 Όχι ρε συ αλήθεια, δεν με ενοχλούν καθόλου τα ζευγάρια τα κανονικά, που ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του και αγαπιούνται παρά τις μικρές τους διαφωνίες.Εκείνο που με εκνευρίζει απίστευτα και το βρίσκω τελείως τραγικό είναι τα ζευγαρια "κλώνοι".

Τα ζευγάρια "κλώνοι¨ είναι μια κατηγορία από μόνοι τους και δεν έχει να κάνει με ανθρώπους που βρήκαν το άλλο τους μισό και ταιριάζουν στα πάντα. Έχει να κάνει με ένα άβουλο ον που συμβιβάστηκε για να μην χάσει το κελεπούρι κι αυτό το ον (δυστυχώς) είναι συνήθως μια γυναίκα που γίνεται κλώνος του εκάστοτε ανδρός. Ας μιλήσουμε με παραδείγματα λοιπόν για να καταλάβουμε περι τίνος πρόκειται :

 Όχι όλες αλλά οι περισσότερες γυναίκες (κι ευτυχώς δεν είναι φίλες μου! ;-) ) τείνουν σιγά σιγά να χάνουν τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους για χάρη του έρωτα. Τι εννοώ! Το γκομενάκι έχει μια Α άποψη πάνω σε ένα θέμα και η κοπελίτσα έχει μια Β άποψη πάνω στο ίδιο θέμα, καταλήγει όμως να συμφωνεί και να ενστερνίζεται την άποψη του ανδρός προκειμένου να αρέσει. Dude! Που ζούμε;

Δηλαδή αν εσένα σε τρελαίνουν οι μπάμιες και μπορείς να τις τρως καθημερινά θα σταματήσεις να αγαπάς τις μπάμπιες επειδή το αγόρι και μόνο στο άκουσμα αυτού του λαχανικού βγάζει φλύκταινες;; 
Ἠ αν εσύ αγαπάς τα σκυλιά ας πούμε και σιχαίνεσαι τις γάτες, όμως ο καλός σου είναι γατόφιλος και με το που σου φέρνει το γατί μέσα στο σπίτι, ακόμα κι αν είναι σαν εκείνα τα γατιά που έχουνε το μέσα έξω (ναι εκείνα τα άτριχα εντελώς,του σατανά το κατοικίδιο ένα πράμα) εσύ δεν έχεις να κάνεις κι αλλιώς από το να το αγαπήσεις για να σε αγαπήσει κι εκείνος επειδή αγαπάς κάτι που αγαπάει κι αυτός. (WTF?)
Και τώρα σου μιλάω για ψιλοπράγματα να μην αρχίσω τα σοβαρότερα θέματα που μπορεί να προκύψουν αργότερα.

Θες εσύ ας πούμε να αραδιάσεις καμμιά δεκαριά κουτσούβελα και να το παίξεις χαρωπή νοικοκυρά στην ζωή σου, έρχεται όμως αυτός, ο ένας και μοναδικός και σου πετάει την θεϊκή ατάκα "Α!Εγώ δε θέλω να κάνω παιδιά" και αρχίζει να σου απαριθμεί τις χίλιες δυό δικαιολογίες και απόψεις του περί του θέματος....Χμμμμ και τι κάνεις εσύ τότε αγαπητή μου; Να σου πω εγώ τι κάνεις! Διατυμπανίζεις σε φίλους και γνωστούς πως τελικά δε θέλεις να γίνεις μάνα και "δεν είμαστε όλοι πλασμένοι για να γίνουμε γονείς" και "α, εγώ και ο Μπάμπης μου περνάμε υπέροχα οι δυό μας και δεν χρειαζόμαστε παιδιά έτσι κι αλλιώς" ......Τι λες βρε ξώφτερνο που μέχρι χτες έβλεπες παιδάκια στο δρόμο και σου έτρεχαν τα σάλια!! Που αναρωτιόσουν κάθε τρείς και λίγο σαν άλλη Δήμητρα Παπαδοπούλου "Εγώ πότε θα γίνω επιτέλους μάνα;;" κι άλλες τέτοιες σαχλαμαρίτσες!

Και τι γίνεται στο δια ταύτα; Η κοπελίτσα παντρεύεται τον Μπάμπη τον θεό, δεν μαγειρεύει ποτέ της μπάμιες αλλά πηγαίνει κρυφά και τρώει στην μάνα της, βρίζει το γατί όταν λείπει ο Μπάμπης από το σπίτι και φυσικά φτάνει τα 40 και παραμένει άτεκνη. Ώσπου μια ωραία πρωΐα ξυπνάει η κιουρία πλέον και συνειδητοποιεί ότι ζει την ζωή του Μπάμπη και όχι την δική της. ΧΑ!
Στο μεταξύ ο Μπάμπης που ξύπνησε κι εκείνος ξαφνικά, παθαίνει την κρισάρα της μέσης ηλικίας και γκαστρώνει το 25χρονο γκομενάκι του πάνω σ'ένα στιγμιαίο λάθος. Οπότε παρατάει την γυναίκα του,παντρεύεται το γκομενάκι και γίνεται ο καλύτερος πατέρας του κόσμου!

Έτσι είναι κουκλίτσα μου, όταν δεν έχεις δική σου άποψη και γνώμη κι όταν δεν στηρίζεις τα θέλω σου θα πέσουν να σε πλακώσουν.( Κι αυτό ισχύει και για τους άντρες κλώνους, να μη τα βάζω μόνο με το φύλο μου, γιατί έχω δεί και "άντρες" να συμβιβάζονται για να μη χάσουν την θεά.) Οπότε κάπου εκεί θα παραμονεύω εγώ για να πετάξω την ατακάρα "Στα 'λεγα εγώ". Πίσσα και πούπουλα λοιπόν στους ανθρώπους που χάνουν το εγώ τους για να μη χάσουν το "άλλο τους μισό".

Τώρα  θα μου πεις με αυτά τα μυαλά που κουβαλάς και με τις απόψεις που έχεις δεν είναι να απορεί κανείς που δεν έχεις καν σχέση ή όπως θα έλεγε και η μάνα μου "εσένα να δούμε αν θα βρεθεί κανένας να σε αντέξει" όμως εγώ θα απαντήσω αλλά θα απαντήσω ετεροχρονισμένα όπως θα έλεγε και η "γλυκιά" μου Άσπα Τσίνα....Προτιμώ να είμαι μόνη μου και μοναδική παρά κλώνος του εκάστοτε Μπάμπη και δυστυχισμένη. Θα μπορούσα να πω κι άλλα τέτοια αλλά το θέμα μου δεν είναι "το Τιάκι και οι σχέσεις" αλλά "τα ζευγάρια κλώνοι" οπότε κάπου εδώ σταματώ (το κράξιμο).

p.s. : Τα ζευγάρια κλώνοι είναι σαν το αυγό με το μπεϊκο, το αυγό απλά υπάρχει για να συνοδεύει,για να γεμίζει το πιάτο ρε παιδί....όλη τη δουλειά την κάνει το μπέϊκον! ;-)


 
Copyright © Res Nullius
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur