Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Όταν τα δεδομένα αλλάζουν..

0 σχόλια
"Μη με κατακρίνεις για έναν έρωτα που εγκατέλειψα...εκείνος με είχε διώξει πολύ πριν τον αφήσω"
 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Συνέντευξη με την Χρυσηϊδα Δημουλίδου !!

0 σχόλια
 

Μια ξεχωριστή συνέντευξη με έναν ξεχωριστό άνθρωπο… Σήμερα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε την συγγραφέα των μπέστ-σέλερς, την κυρία Χρυσηϊδα Δημουλίδου.

Η ΧΡΥΣΗΙΔΑ-ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες και ζει στην Αθήνα. Εμφανίστηκε στην ελληνική λογοτεχνία το Δεκέμβριο του 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 16 βιβλία της για ενηλίκους ,4 παραμύθια για παιδιά και 1 ποιητική συλλογή. Όλα της τα βιβλία έχουν γίνει μπεστ σέλερ.
Για το βιβλίο της ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο Αναγνωστικού Κοινού στην Κύπρο, και παράλληλα ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο και στην Ελλάδα, ενώ το βιβλίο της ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ κυκλοφορούνε στη Βραζιλία και την Τσεχία. Για το βιβλίο της ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ήταν υποψήφια για τα βραβεία "Γυναίκα της χρονιάς[ 2007]" του περιοδικού Life & Style όπως και για το βιβλίο της ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ [2010]. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σεναρίου, γράφει σενάριο, στίχους, ποιήματα και δημιουργεί πίνακες κολάζ. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια με θέμα τη φιλοσοφία. Είναι φανατική φιλόζωος, οικολόγος και ακτιβίστρια, και θεωρεί ότι τα παιδιά είναι η μοναδική ελπίδα για ένα ειρηνικό αύριο, αρκεί να γαλουχηθούν σωστά.

1)Ξεκινώντας θα ήθελα να σας ρωτήσω, έχετε γράψει 14 βιβλία και όλα best-seller...τι είναι αυτό που ώθησε, κατά την γνώμη σας, το κοινό να αγαπήσει τόσο πολύ όλα τα βιβλία σας;
X.Δ. : Νομίζω ότι οι βασικοί λόγοι είναι τέσσερις : Πρώτον, ότι γράφω σε απλή κατανοητή γλώσσα χωρίς ιδιαίτερες φαμφάρες και περισπούδαστες λέξεις. Δεύτερον, ξυπνάω ξεχασμένα ή αποκοιμισμένα συναισθήματα. Τρίτον ,δεν γίνομαι επαναλαμβανόμενη μιας και κάθε φορά έχω διαφορετικό θεματολόγιο και τέταρτον, φροντίζω να κρατάω σε εγρήγορση τον αναγνώστη με απρόβλεπτες εξελίξεις.

2)Το τελευταίο σας βιβλίο "το σταυροδρόμι των ψυχών" είναι ένα αισθηματικό θρίλερ...το επόμενο που αναμένεται τον Μάρτιο "Mercedes Hill" ποιό θέμα διαπραγματεύεται και πως θα το χαρακτηρίζατε;
Χ.Δ. : Η Μερσέντες Χιλ είναι συναισθηματικό μεταφυσικό θρίλερ τύπου Στήβεν Κίνγκ. Και έτσι θα είναι αρεστό και στα δύο φύλλα. Οι άντρες αναγνώστες μου έχουν κι αυτοί τις ανάγκες τους, αλλά και λίγο αστυνομικό ή μεταφυσικό μυστήριο τους εξιτάρει περισσότερο…

3)Από τον τρόπο που γράφετε φαίνεται πως είστε μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα...τι είναι αυτό που σας εμπνέει πραγματικά για να ξεκινήσετε την συγγραφή ενός βιβλίου;
Χ.Δ. : Με εμπνέουν τα πάντα. Οι φίλες μου, ένας άγνωστος στο δρόμο, ένα ζώο, ένα παιδί, ένα φυσικό φαινόμενο. Ακόμη και ένα όνειρο. Μπορεί να δω μια γυναίκα να κλαίει και να πλάσω ένα δράμα ή μια γυναικοπαρέα να γελάει και να πλάσω μια κωμωδία. Ύστερα έχω ζήσει τόσα πολλά, που αυτά και μόνο, είναι διαρκείς εμπνεύσεις.

4)Κεφάλαιο  Άντρες....ποιά είναι η γνώμη και η σχέση σας με το έτερον ήμισυ;
Χ.Δ.: Το έτερον ήμισυ είναι μια χαρά όταν έχει παιδεία. Διαφορετικά χαλάει την συνταγή. Και γι’ αυτό φταίει… ποιος άλλος; Η μανούλα! Ο άντρας θέλει εκπαίδευση από την κούνια του, κανονικά σαν στρατιώτης. Αν η μανούλα τα φέρνει όλα στο χέρι, το ίδιο θα απαιτήσει και από την γυναίκα του. Ύστερα οι άνδρες είναι απαραίτητοι γιατί ξέρουν από μαστορέματα και μπορούνε να μετακινήσουνε έπιπλα… Πάντα χρειάζεται ένας άνδρας στο σπίτι…

5)Ερωτεύεται εύκολα η κυρία Δημουλίδου ή δεν αφήνει τα συναισθήματα της να εξωτερικεύονται;;
Χ.Δ. : Αν και δεν μιλώ ποτέ για τα προσωπικά μου, θα κάνω μια εξαίρεση, γιατί το ρωτάτε πολύ κομψά, και θα απαντήσω ότι η κυρία Δημουλίδου έχασε την ικανότητα να ερωτεύεται. Το έκανε κατά κόρον  όταν έπρεπε. Έμαθε όμως κάτι πιο σημαντικό. Να αγαπάει…

6)Έχω παρατηρήσει πως  κοινοποιείτε  πολλά videos με ζωάκια στις σελίδες σας. Πρέπει να είστε πολύ φιλόζωη, σωστά;
Χ.Δ. : Φιλόζωη πάρα πολύ. Μα είναι δυνατόν να μην αγαπάει κάποιος τα ζώα; Δεν υπάρχει περίπτωση να δω ζώο και να μην το χαϊδέψω. Ποτέ δεν μου χίμηξε ζώο, ποτέ δεν αρρώστησα από ζώο όσο βρώμικο κι αν ήτανε. Τα ζώα με ηρεμούν, μου αφαιρούν όλο το στρες που μου διοχετεύουν οι άνθρωποι. Με αυτά τα “ζώα”, είμαι πολύ επιφυλακτική…

7)Ποιά είναι τα βιβλία που σας έχουν συγκινήσει και σας έχουν κάνει να ζηλέψετε (με την καλή έννοια) που θα θέλατε, εν ολίγοις, να τα είχατε γράψει εσείς;
Χ.Δ. : Θα ήθελα να είχα γράψει το “Όσα παίρνει ο άνεμος” της Μίτσελ, “Πόλεμος και Ειρήνη” του Τολστόϊ, Aνεμοδαρμένα Ύψη” της Μπροντέ και τόσα άλλα της κλασικής λογοτεχνίας  αλλά και νεώτερης όπως  To Δεύτερο Φύλο” της Μποβουάρ.

8)Με τι άλλο ασχολείστε όταν δεν γράφετε; Πως γεμίζετε τις ελεύθερες ώρες σας;
Χ.Δ. : Ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα τόσο που δεν έχω καθόλου περιττό χρόνο και φυσικά διαβάζω πάρα πολύ. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω πότε ξημερώνει και πότε βραδιάζει..

9)Και για το τέλος θα ήθελα να μου γράψετε ένα μήνυμα ή μια φράση από κάποιο έργο σας και να το αφιερώσετε σ΄εμάς εδώ στο liveplace αλλά και σε όλους αυτούς που αγάπησαν και συνεχίζουν να αγαπάνε τα βιβλία σας!
Χ.Δ. : Είναι τόσες πολλές οι φράσεις που θα ήθελα να γράψω και δεν χωράνε. Όμως θα ήθελα να πω ότι η ζωή είναι ένας πόλεμος. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε ψυχές που πολεμούνε, και η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από την ανάπαυση του πολεμιστή. Όποιος το έχει αντιληφθεί αυτό ονομάζεται ρεαλιστής. Και οι ρεαλιστές δεν έχουν χρόνο για να χάνουν τις μάχες…
Αυτά και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία!


“Μερσέντες Χιλ” είναι το καινούργιο βιβλίο της κ.Δημουλίδου που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία και η πρώτη παρουσίαση του θα γίνει στα Γιάνεννα την Μεγάλη Εβδομάδα.

Με την σειρά μου να ευχαριστήσω  μέσα από την καρδιά μου την κ.Χρυσηϊδα Δημουλίδου, αυτή την υπέροχη συγγραφέα με τα συγκλονιστικά έργα της, για τον χρόνο που μου διέθεσε απαντώντας στις ερωτήσεις μου αν και είχε φοβερό φόρτο εργασίας αυτό το διάστημα. Να της ευχηθώ ολόψυχα και το “Μερσέντες Χιλ “ να αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό της όσο αγαπήθηκαν και τα προηγούμενα βιβλία της. Όποιος δεν είχε την τύχη να διαβάσει κάποιο έργο της πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να το κάνει! Είναι απλά συγκλονιστική!

Σταματία Καρπάτσιου

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Συνέντευξη με τους Matisse!!!

0 σχόλια
 
Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις γιατί αποτελούν το πιο επιτυχημένο ελληνικό γκρούπ της εποχής μας…
«Δάνεισαν» το αχτύπητο ντουέτο τους με την J Napolitano, “Today” στη σειρά του Mega και της Μυρτώ Κοντοβά  «Μίλα μου βρώμικα» …. Το τελευταίο άλμπουμ  τους «ROCK 'N ROLL MAFIA»  ακούγεται παντού  και ο κόσμος  το αγαπάει με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο…Οι συναυλίες τους σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν μεγάλη επιτυχία και αυτό γιατί ακολουθούνται πάντα από τους χιλιάδες θαυμαστές τους…
Η παρέα τους αποτελείται από :
 - Alex Kavvadias- Φωνή
-Γιάννης Μασούρας-Μπάσο- Φωνητικά
-Γρηγόρης Κόλλιας- Κιθάρα- Φωνητικά
-Βασίλης Ζερβός- Κιθάρα
-Νίκος Μανουσόπουλος- Drums 
Κυρίες και κύριοι του Liveplace έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τους «MATISSE» δια στόματος του Γιάννη Μασούρα θα μάθουμε τα πάντα γύρω από την αγαπημένη μας μπάντα!




1)Πως δημιουργήθηκαν οι Matisse και πως ακριβώς σας προέκυψε αυτό το όνομα?
Γ.Μ. :Οι Matisse δημιουργήθηκαν από μένα (Γιάννης Μασούρας) στις αρχές του 2000. Ήθελα, απλά, να φτιάξω ένα συγκρότημα για να ξεδίνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Όσον αφορά το όνομα ήταν μια τυχαία έμπνευση τη στιγμής. Μου φάνηκε ότι φαίνεται ωραίο γραμμένο και ότι ακούγεται όμορφο. Ναι, σαφώς γνώριζα ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Γάλλους ζωγράφους.

2)Rock & Roll mafia...3η δισκογραφική και επιτυχημένη δουλειά σας...τι αποτελεί έμπνευση για σας και ποιές είναι οι επιρροές σας?
Γ.Μ. :Έμπνευση αποτελούν πάντα τα βιώματα μας. Πολλές φορές παρατηρούμε όσα συμβαίνουν γύρω μας και γράφουμε γι’ αυτά. Από ένα πολιτικό γεγονός μέχρι μια ερωτική περιπέτεια κάποιου γνωστού.

3)Είχατε την τύχη να ξεκινήσετε με μια πολυεθνική εταιρία την Sony-BMG...πόσο σας βοήθησε ή σας δυσκόλεψε αυτό το ξεκίνημα?
Γ.Μ. :Σίγουρα μας βοήθησε. Αρχικά θέλαμε να υπογράψουμε με κάποια ανεξάρτητη εταιρεία, αλλά καμία δεν έδειξε ενδιαφέρον. Όποτε όταν προέκυψε η πρόταση από τη Sony απαντήσαμε θετικά. Χρειαστήκαμε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, αλλά σίγουρα μας βγήκε σε καλό.

4)Με ποιούς έλληνες και με ποιούς ξένους καλλιτέχνες θα θέλατε να συνεργαστείτε αν σας δινόταν η ευκαιρία και γιατί?
Γ.Μ. :Με τον David Bowie γιατί είναι ο μουσικός μου πατέρας, αν και ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Προφανώς, γιατί έχει πολλά μουσικά παιδιά. Από Έλληνες, δεν ξέρω. Έχουμε ήδη συνεργαστεί με τη Γαλάνη και τη Λοτσάρη και αυτό αρκεί για την ώρα.

5)Yπάρχει κάτι που θα θέλατε να κάνετε διαφορετικά αν είχατε την δυνατότητα να αλλάξετε κάποια πράγματα στην πορεία των Matisse?
Γ.Μ. :Ενδεχομένως ναι, αλλά ποτέ δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω. Άλλωστε, από τα λάθη μαθαίνουμε.

6)Πιστεύω πως αυτή η ερώτηση σας γίνεται συχνά...γιατί, λοιπόν, αποκλειστικά και μόνο αγγλικός στίχος στα τραγούδια σας?
Γ.Μ. : Γιατί μεγαλώσαμε ακούγοντας ξένους καλλιτέχνες, συνεπώς όταν φτιάξαμε το συγκρότημα θέλαμε ενστικτωδώς να μοιάσουμε στα ινδάλματα μας. Αν ακούγαμε Παύλο Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά – μ’ όλο το σεβασμό προς αυτούς τους - προφανώς θα χρησιμοποιούσαμε ελληνικό στίχο.

7)Ποιό από τα τραγούδια σας είναι το αγαπημένο σας από στιχουργικής άποψης και ποιό νιώθετε ότι έχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο?
Γ.Μ. :Το The Fear. Μεγαλύτερη απήχηση έχει το Call Me, Call Me.

8)Και αρκετά ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της πρόληψης οι Matisse.Είναι αλήθεια ότι το "Killer Kids" είχε γραφτεί για την τηλεοπτική καμπάνια του Fashion Targets Breast Cancer ?
Γ.Μ. :Ναι, θεωρούμε ότι οι μουσικοί πρέπει να έχουν κοινωνικές ευαισθησίες. Δεν πρέπει, ωστόσο, να τις προβάλουν για αυτοδιαφήμιση. Το "Killer Kids" είχε γραφτεί για το δεύτερο άλμπουμ μας και στη συνέχεια το διάλεξαν από την καμπάνια. Φυσικά, το δώσαμε αφιλοκερδώς.

9)Έχετε κάνει πολύ μεγάλα βήματα για ένα ελληνικό γκρουπ...εμπορικές επιτυχίες, εμφανίσεις σε live shows στην TV, περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμβόλαιο με την SONY-BMG...πιστεύετε ότι έχετε πετύχει τους στόχους σας πλέον? Νιώθετε πετυχημένοι?
Γ.Μ. :Νιώθουμε ικανοποιημένοι, αλλά θεωρούμε ότι έχουμε πολλούς ακόμα στόχους να εκπληρώσουμε. Άλλωστε μετράει το ταξίδι προς τον στόχο. Η χαρά του ταξιδιού είναι η κινητήρια δύναμη μας.

10)Πριν έναν μήνα σας απόλαυσα on stage  και είδα ότι σας άρεσε πολύ η άμεση επαφή με τον κόσμο...Διασκεδάζετε στις συναυλίες σας ή σας κουράζουν οι συνεχείς μετακινήσεις?
Γ.Μ. :Λατρεύουμε τις συναυλίες και κυρίως αυτές στην επαρχία, όπου ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη δίψα.

11) Tι να περιμένει το κοινό από σας από τώρα και στο εξής?
Γ.Μ. :Περισσότερες συναυλίες και ένα νέο άλμπουμ στο τέλος του έτους.

12) Και κάτι για το τέλος… Πως σας φάνηκε το σπίτι μας???  :-D
Γ.Μ. :Το site σας αποτελεί μια ειλικρινή προσπάθεια και αξίζει σεβασμού και προσοχής. Σας ευχόμαστε ολόψυχα μεγάλη αναγνωσιμότητα.


Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε  τους Μatisse και συγκεκριμένα τον Γιάννη Μασούρα για την συνέντευξη που μας  παραχώρησε ….Να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο από δω και πέρα, τα τραγούδια τους να συνεχίσουν να αγαπιούνται και οι συναυλίες τους να ασφυκτιούν από κόσμο όπου κι αν βρίσκονται!!!
Keep rocking Mafia!!! ;-)

Σταματία Καρπάτσιου

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Συνέντευξη με τον Χάρη Βαρθακούρη...

0 σχόλια

Συνέντευξη του Χάρη Βαρθακούρη στο Liveplace.gr


Γεννήθηκε και μεγάλωσε σ' ένα περιβάλλον με πλούσια μουσικά ερεθίσματα. Σπούδασε στη Βοστώνη  Εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική "Music Synthesis" κι όπως καταλαβαίνετε ο υπολογιστής αποτελεί το κύριο ζωτικό όργανο της δουλειάς του!
Είναι απο τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες και απο τους καλύτερους τραγουδιστές. Συνθέτει τραγούδια για τον εαυτό του και όχι μόνο...Είναι ένας ευρηματικότατος και πολύ εύστροφος άνθρωπος, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και σίγουρα γεμάτος θετική ενέργεια.
Το απίστευτο ταλέντο του πάντως μας έχει χαρίσει πολλά όμορφα τραγούδια με στίχο γεμάτο νόημα και ήχο που συγκινεί!
Κυρίες και Κύριοι του liveplace.gr σας παρουσιάζουμε τον έναν και μοναδικό Χάρη Βαρθακούρη!
Μια σύντομη συνέντευξη εφ'όλης της ύλης μόνο για σας...Aπολαύστε τον!


Kαταρχήν να σ'ευχαριστήσω  πάρα πολύ που δέχτηκες να κάνουμε αυτή την "e-interview" τώρα που ξέρω πόσο πιεσμένος είναι ο χρόνος σου λόγω του ότι είσαι στο studio αυτή τη στιγμή. Συνθέτεις και γράφεις λοιπόν αυτό το διάστημα και βασιζόμενη σε αυτό θα ξεκινήσω την πρώτη μου ερώτηση…

1)Τι ετοιμάζει ο Χάρης αυτό τον καιρό? Και πότε θα είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά?
Χ.Β. : Ο Χάρης έχει να βγάλει ολοκληρωμένη δουλειά, album δηλαδή, 8 (ναι, οκτώ) χρόνια.
Κάθε χρόνο λέει (στον εαυτό του) «πάμε για φέτος»!
Ευελπιστεί όμως ότι μέχρι το Μάρτιο θα έχει τελειώσει κι ενδεχομένως κυκλοφορήσει...

2)Tι  είναι αυτό που σε εμπνέει κυρίως για να γράψεις ένα τραγούδι?
Χ.Β. :  Αν αναλογιστώ οτι τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα τραγούδια τα έχω είτε ξεκινήσει, είτε γράψει εξ ολοκλήρου, στην Πάρο, τότε μάλλον με εμπνέει το καλοκαίρι, το νησί, ο ήλιος, η θάλασσα και μάλλον το γεγονός οτι ντυνόμαστε πιο ελαφριά :-)

3)Πως περνάς  τις ώρες που βρίσκεσαι  εκτός δουλειάς?Χ.B. : Σινεμά, γράφοντας, ενορχηστρώνοντας, παρακολουθώ κάποιες ξένες σειρές και ίσως κάποιο κοντινό ταξιδάκι με το αυτοκίνητο!

4)Ξέρω επίσης ότι είσαι λάτρης των gadgets ...όπως κι εμείς εδώ στο liveplace.gr... ποιά είναι τα αγαπημένα σου gadgets λοιπόν?Χ.Β. : GPS στο αυτοκίνητο (αλλιώς είμαι χαμένος απο χέρι), iPhone σε κάθε τσέπη, το 17αρι Macbook Pro μου (αν και δεν ξέρω αν θεωρείται gadget λόγω μεγέθους)...

5)Και επειδή ο Χάρης εκτός όλων των άλλων είναι και cyber-maniac (με την καλή έννοια φυσικά ;D)...Τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει στον web world και ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ανοίγεις το pc σου?
Χ.Β. : Mε ενθουσιάζει η ευκολία επικοινωνίας που υπάρχει!
Καλή ώρα αυτή η συνέντευξη έγινε μέσω  Internet, αρα… ;-)
Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου είναι να δω αν τελείωσαν αυτά που κατέβαζα όσο κοιμόμουν κι μετά ελέγχω τα e-mails μου...

6)Αγαπημένα pc or console games?Χ.Β. : Είμαι αποκλειστικά και μόνο χρήστης Macintosh, οπότε οτιδήποτε με το μηλαράκι επάνω είναι αυτομάτως αγαπημένο (αυτό θα μπορούσε να είναι και απάντηση στην ερώτηση 4).  Αυτό όσον αφορά στα "pc".
Έχω όλες τις κονσόλες, αλλά το παιχνίδι που εχω πιάσει τον εαυτό μου τελευταία να παίζει (πολύ αραιά βέβαια) είναι το Wii Sports Resort, όπου παίζω κυρίως ping pong και τον διαγωνισμό τριπόντων.

7)Για πάμε και λίγο στον κινηματογράφο… Θέλω να μου πεις ποια ταινία είδες πρόσφατα και σου άρεσε πολύ!
Χ.Β.Avatar 3D

8)Αποκάλυψη τώρα… Τρία πράγματα που δεν θα  μπορούσε να φανταστεί κάποιος για σένα?X.B. : - Δε μου αρέσει να τραγουδάω νύχτα!
         - Δεν ακούω ελληνική μουσική!
         - Δεν βλέπω καθόλου ελληνική τηλεόραση !

9)Και για το τέλος άφησα το αγαπημένο σου θέμα…. ΓΥΝΑΙΚΕΣ... πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην ζωή σου Χάρη?
(Πρόσεχε τι θα πεις κακομοίρη μου γιατί συνεντευξιάζεσαι από γυναίκα!!! χαχα)
X.B. : Θα παραφράσω ένα τραγούδι του Αντύπα που λέει "για τα λεφτά τα κάνεις όλα" και θα πω: Για τις γυναίκες τα κάνω όλα! Γι'αυτες γράφω μουσική, γι'αυτες τραγουδάω, ΣΕ ΑΥΤΕΣ απευθύνομαι όταν τραγουδάω... Άρα, τι νόημα θα είχε η ζωή (μου) χωρίς αυτές? 

===========================================================================Προσωπικά θα ήθελα για πολλοστή φορά να ευχαριστήσω τον Χάρη για την συνέντευξη που μου παραχώρησε και να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σ’αυτόν τον ταλαντούχο άνθρωπο να έχει πάντα αστείρευτη έμπνευση για να μας χαρίζει τραγούδια που σπανίζουν την σημερινή εποχή...τα συγχαρητήρια μου για όσα έχει κάνει και για όσα πρόκειται ακόμα να κάνει!


Σταματία Καρπάτσιου.
 
Copyright © Res Nullius
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur