Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ενάντια στον Νόμο του Μέρφυ!!

0 σχόλια
Τον νόμο του Μέρφυ που συνοψίζεται στην φράση «Αν ο,τιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, θα πάει...» τον γνωρίζουμε όλοι...αυτό που δεν γνωρίζουμε και σπανίως αντιλαμβανόμαστε είναι πως υπάρχουν και στιγμές που καταργούν αυτόν τον νόμο!!

 Είναι ο νόμος του Αντί-Μέρφυ που λέει "ενός ΚΑΛΟΥ μύρια έπονται" ,είναι ένα σπάνιο φαινόμενο βέβαια αλλά δεν παύει να υφίσταται!Είναι αυτό που είσαι μέσα στην ρουτίνα σου και την σχεδόν μιζέρια σου την μια στιγμή και την άλλη βλέπεις την ζωή σου να γίνεται καλύτερη με έναν μαγικό τρόπο!Όλα σου παν τέλεια και σχεδόν δεν προλαβαίνεις τις θετικές εξελίξεις που σου έρχονται και στέκεσαι στην μέση ενός καλού τυφώνα και σκέφτεσαι "μωρέ λες,να μου παν όντως όλα καλά ή ονειρεύομαι;".
 Και βλέπεις τομείς όπως επαγγελματικά,αισθηματικά,οικογενειακά,οικονομικά και υγείας να μπαίνουν σε μια τάξη...να στρώνουν και να νιώθεις μια ικανοποιηση και μια απέραντη χαρά ακόμα και για μικρής σημασίας θέματα...Ρόδα είναι και γυρίζει και θα ρθουν για όλους μας οι καλές στιγμές,στο χέρι μας είναι να της κρατήσουμε και να της διατήρήσουμε για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε!
  Ας τις χαρούμε αυτές τις μέρες του Αντί-Μέρφυ πριν χαθούν ,για να έχουμε πολλές όμορφες εικόνες και σκέψεις στις δύσκολες μέρες που μπορεί κάποια στιγμή να ξανάγυρίσουν!!

P.s. : "Η ζωή μου σε τάξη και η καρδιά σ'αταξία!!" Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν!! ;-))

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Welcome Android love!!

0 σχόλια
   Έχω ένα έρωτα,έναν καινούργιο ,τρελό και ξεσηκωτικό έρωτα...είμαστε συνέχεια μαζί από χθες και δεν τον έχω αφήσει από κοντά μου λεπτό!! :$
   Kαι το όνομα αυτού.....Xperia™ X8!!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Handmade δημιουργίες...by T1aki!!!

2 σχόλια
Αυτές τις μέρες πειραματίζομαι σε διάφορες δημιουργίες και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να ολοκληρώσω 2 σχεδιάκια που έμαθα χθες....έφτιαξα δύο καρφίτσες με λουλούδι...το μόνο που χρειάστηκα ήταν βελόνι,κλωστή και υφάσματα...αααα,και αρκετή υπομονή γιατί αλλιώς δεν γίνονται  αυτές οι ψιλοδουλειές!!

Για να δούμε όμως περί τίνος πρόκειται : 


Βουαλάααα...δύο χειροποίητες καρφιτσούλες,φτιαγμένες απο τα χεράκια μου με πολύ αγάπη και με πολύ μεράκι :-))
H καρώ είναι συλλεκτικό κομμάτι και μένει στο αρχείο μου...ενώ το φούξια λουλουδάκι με το μαύρο γαζί και την μαύρη βάση χαρίστηκε στην αγαπημένη μου Ζωή που χθες είχε τα γενέθλια της!!
Αν και οι φωτός μπορεί να αδικούν την πραγματική ομορφιά τους πιστεύω πως για πρώτη φορά τα κατάφερα αρκετά καλά!!
Αλλά δεν σταματάμε εδώ...τώρα που πήραμε φόρα θα φτιάξουμε κι άλλα χειροποίητα πραγματάκια!!

Stay tuned!!
 
Copyright © Res Nullius
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur